Home Onze begeleiding Achtergrond Locatie Contact Aanvraag!


Als gezin zijn we 14 jaar geleden in adoptieland gerold door persoonlijke omstandigheden. Na twee adopties wisten we dat de zorg voor kinderen niet zal stoppen. Vanuit deze groeiende interesse voor de zorg van kinderen hebben we contact opgenomen met de pleegzorg. Inmiddels hebben we al meerdere jaren de zorg voor vele kinderen vanuit de pleegzorg op ons genomen. De belangrijkste ontdekking in al deze jaren is, dat de band met de biologische ouders altijd een plek verdient in het leven van het kind, wil het tenminste op een verantwoorde manier volwassen worden.

Inmiddels is de zorg voor kinderen als een soort van roeping centraal in ons leven komen te staan. We zien het dan ook als persoonlijk doel om zoveel mogelijk kinderen een goede basis te geven. Vandaar de oprichting van jeugdopvang Ieders Plekske te Duizel. Het succes van Ieders Plekske zal wat ons betreft moeten liggen in het feit dat we het niet zien als werk maar als een droombeeld in ons leven en zal daardoor altijd een persoonlijke benadering krijgen zodat de zorg als een warme deken aanvoelt. Daarom mag deze speciale plek dan ook Ieders Plekske zijn.

Waarom "Ieders Plekske"? Vanwege het feit dat wij iedereen een plek willen kunnen bieden met een warm Brabants gevoel dat je welkom bent en waar een ieder zich op zijn plek voelt. Vandaar op z'n Brabants ieders plekske...